Lars Emil Foder: Fabelagtigheder
Ny, fabulerende bog af Lars Emil Foder

UDKOMMER EFTERÅR 2018. FORUDBESTIL HER.

FABELAGTIGHEDER er Lars Emil Foders prosadebut og består af 46 prosastykker, drømme, digte, vittigheder, essays, sange – eller fabelagtigheder – som på en bevidst og undersøgende måde leger med vores forventninger til genrer og virkeligheden. Det er rablende, lyriske og underholdende tekster, der reflekterer over vores verden, og hvor læseren møder så forskellige karakterer som det sentimentale egetræ, den sidste publikummer, en hornfisk og ikke mindst Overlegekammeraten Døden, som måske egentlig er en pædagog, der hedder Jytte. Intelligente, små fortællinger, som bruger humor og overraskelse til at fremdrage den magi, som vi normalt overser i verden og i sproget.

VELKOMMEN

Jeg drømte, jeg opførte huse, men var sådan en opfører af huse, der glemte at sætte døre i. Hver gang jeg havde færdiggjort et nyt og smukt hus, komplet med vindeltrappe, hemmelige korridorer og kunst på væggene og ville udenfor og tage huset i betragtning, slog det mig, at jeg havde muret mig selv inde. Man skal have døre. Det er døren, der gør huset til et hus. Måske er en dør det eneste, der skal til. Og en måtte, selvfølgelig: VELKOMMEN.

Lars Emil Foder og Natatlas

LARS EMIL FODER (f. 1980) er forfatter og musiker og debuterede på forlaget i 2013 med sin tværkunstneriske Natatlas – en ep-bog med hans sange og digte plus grafik af kunstner Rakel Thorning-Vater. Ep’en består af seks sange med hans band L.E.F. & De Langsomme Lyn, og anmelderne skrev bl.a. om udgivelsen: “Natatlas fremstår som en smuk, prægnant og helt naturlig vision, der giver håb om at andre lige så originale kunstnere vil følge trop og give deres bud på en æstetisk totaloplevelse.” Læs mere her.

Lars Emil Foder, LEF, Fabelagtigheder

 

 

 

 

*FABELAGTIGHEDER er støttet af Dansk Forfatterforenings Autorkontoen.*