Udkommer til efteråret
Ny, fabulerende bog af Lars Emil Foder

Lars Emil Foder udkommer til efteråret med en ny bog med fabler, noter og vittigheder. Bogen er en fabulerende, filosofisk, underholdende og poetisk samling, hvor du kan møde så forskellige karakterer som det sentimentale egetræ, den sidste publikummer, en hornfisk og ikke mindst Overlegekammerat Døden, som måske egentlig er en pædagog, der hedder Jytte.

Uddrag

VELKOMMEN

Jeg drømte, jeg opførte huse, men var sådan en opfører af huse, der glemte at sætte døre i. Hver gang jeg havde færdiggjort et nyt og smukt hus, komplet med vindeltrappe, hemmelige korridorer og kunst på væggene og ville udenfor og tage huset i betragtning, slog det mig, at jeg havde muret mig selv inde. Man skal have døre. Det er døren, der gør huset til et hus. Måske er en dør det eneste, der skal til. Og en måtte, selvfølgelig: VELKOMMEN.

Lars Emil Foder og Natatlas

Lars Emil Foder (L.E.F.) debuterede på forlaget i 2013 med sin tværkunstneriske Natatlas – en ep-bog med hans sange og digte plus grafik af kunstner Rakel Thorning-Vater. Ep’en består af seks sange med hans band L.E.F. & De Langsomme Lyn, og anmelderne skrev bl.a. om udgivelsen: “Natatlas fremstår som en smuk, prægnant og helt naturlig vision, der giver håb om at andre lige så originale kunstnere vil følge trop og give deres bud på en æstetisk totaloplevelse.” Læs mere her.

Lars Emil Foder, LEF