Udkommer januar 2022
Udkommer januar 2022

Louise Juhl Dalsgaard: Ting jeg tænker på

Til januar 2022 udkommer Louise Juhl Dalsgaard på Ekbátana med romancollagen Ting jeg tænker på. Det er en poetisk, humoristisk, kærlig erindringsroman med eminente og præcise betragtninger over livet fra barn til voksen som fx:

Jeg tænker på, hvor bange jeg er. For kødædende planter, hugorme, min fars vrede og atomkrig – i præcis den rækkefølge.

Louise Juhl Dalsgaard

Louise Juhl Dalsgaard debuterede med digtsamlingen Mit ønske om at dø er rent hypotetisk på forlaget Jorinde & Joringel, fulgte op med digtsamlingen Om arktiske heste i en online tekst- og film-udgivelse på forlaget Weltscherz og har siden udgivet to romaner.

Hendes seneste udgivelse er digtsamlingen I dag skal vi ikke dø, der er skrevet i og om coronakrisen i foråret 2020.

Verdenshjertet: Udkommer november 2021
Udkommer november 2021

Verdenshjertet af Viggo Bjerring

D. 26. november udkommer Viggo Bjerrings første roman, Verdenshjertet. En humoristisk og storslået fortælling om kunstig intelligens, kærlighed og kapitalisme. En samtids- og fremtidsroman om et velfærdssamfund i opløsning og et usikkert liv i prekariatet. Her er både humor, patos, satire, surrealisme og ætsende kapitalismekritik – det er simpelthen bragende godt, glæd jer!

Udgivelsen er støttet af Statens Kunstfond.

Om Verdenshjertet

Verdenshjertet er en fremtids- og samtidsroman om et velfærdssamfund i opløsning. Her er de arbejdsløse blevet De Unyttige, økokapitalismen har vundet frem, og algoritmer har overtaget meget af arbejdet.

Alene i denne verden står Mads. Han er freelancer hos onlineportalen Easyjobs, hvor han korrekturlæser koreanske sæbereklamer, redigerer pressemeddelelser og har andre småjobs for at få til dagen og vejen.

Endelig får han en stor opgave: at ghostwrite thrilleren Sort og hvid. Den bliver en bestseller, men da toeren skal skrives, begynder verden at smuldre omkring ham, bogstaveligt talt.

Viggo Bjerring

Viggo Bjerring (f. 1981) debuterede i 2016 med novellesamlingen Balancekatten. Samme år udkom han på Ekbátana med kortromanen Qwerty, som blev nomineret til Danske Skønlitterære Forfatteres pris, Den Svære Toer.

Viggo Bjerring, verdenshjertet