Tilbud
Ting jeg tænker på_forside
Louise Juhl Dalsgaard: Ting jeg tænker på

Forudbestil Ting jeg tænker på. Udk. 11. februar 2022. 120 s, hæftet. Vejl. salgspris 199 kr., på tilbud frem til udgivelsen til 180 kr. inkl. badge (se nederst).

Jeg tænker på, hvor bange jeg er. For kødædende planter, hugorme, min fars vrede og atomkrig – i præcis den rækkefølge.

Ting jeg tænker på – en romancollage

Ting jeg tænker på er en poetisk romancollage, som gennem nedslag følger en kvindes opvækst i Danmark fra 1970’erne og frem til i dag. Her er forvandlingskugler i en iskiosk ved Tranum, Silvo-pudsemiddel, blommetrifli i portionsglas, TV-Shoppen, dymomaskiner, bygotto og speedway fra Vojens.

Ting jeg tænker på er en erindringsroman, der ubesværet glider fra det helt små til det allerstørste: Fra glæden ved et par sandaler og hestenes ånde på marken til sorgen over at miste en mormor, ikke at kunne spise og længslen efter at få et barn.

Om Louise Juhl Dalsgaard

Louise Juhl Dalsgaard (f. 1973) debuterede i 2011 og skriver såvel romaner og noveller som digte og dramatik. Hun bor i Skanderborg og arbejder til daglig som underviser i kreativ skrivning. Ting jeg tænker på er hendes ottende udgivelse.

Badge

Sammen med bogen sender vi et unikt badge med udvalgte citater fra bogen. Du kan skrive i noten, hvilket et du gerne vil have, ellers vælger vi selv et til dig. Badgene er:

1: Tørre tårer triller bedst.

2: Det man ikke dør af, dør man ikke af.

3: Bøger behøver ingen slogans.

 

179,00 kr.