Kun for idioter
Lars Emil Foder: Kun for idioter #1-3

Udk. 09. juni 2022. 3 bøger a i alt 60 sider inkl. 3 sange. Håndpakket i pergamynposer med indlagte hemmeligheder, 200 nummerede eksemplarer.

KUN FOR IDIOTER er musik, lyrik og kunst. Det er et musikalbum med 12 sange af sangskriver og forfatter Lars Emil Foder (LEF), og her i #1-3 får du de 3 første numre med en illustreret bog til hver sang:.

#1 SNART RAMMER VI BYEN ………05:17 min./20 sider

#2 SMILET …………………………. 04:20 min./24 sider

#3 RÆVEN …………………………..06:57 min./16 sider

Download musikken på koderne inden i bøgerne.

Tekst og musik: Lars Emil Foder (LEF) // Arrangement, produktion & mix: Anders Stig Møller // Illustrationer: Onkel Hawaii // Udgivet af forlaget Ekbátana & Emailing While Intoxicated Records

Scan, lyt, læs

Sangene har fået hver sin bog med grafik af kunstner Onkel Hawaii. Idéen er, at du åbner en bog, scanner QR-koden til sangen og læser historien og ser billederne, mens du lytter. Hver udgivelse laves i 200 nummererede eksemplarer, håndpakket i pergamynposer, og de næste 3 sange er med tegninger af billedkunstner Mette Norrie. Det er særegne bogobjekter, som du kan gå på opdagelse i, og som udvider den musikalske oplevelse i en tid, hvor meget musik forsvinder i den digitale sky.

Om LEF/Lars Emil Foder

LEF (Lars Emil Foder) er sanger-sangskriver og digter. Han er uddannet i filosofi og solodebuterede i 2013 med sin anmelderroste Natatlas – en ep med 6 sange og en tilhørende bog med sangtekster, digte, grafik og indlagte genstande. Som forfatter har han bl.a. udgivet prosasamlingen Fabelagtigheder (nu i 3. oplag), som flere af sangene er omskrivninger af. Han optræder rundt om i landet med sin særlige kombination af koncert og digtoplæsning/performance, fx på Roskilde Festival, Forbrændingen og BogForum.

Støttet af Statens Kunstfond og Kodas Kulturelle Midler.

175,00 kr.