Hillerøds uendelige historier, Frederiksborgs Slot, Anders Greis, Frej Rosenstjerne
Hillerøds uendelige historier, Jordnær, Frej Rosenstjerne, Anders GreisHillerøds uendelige historier, Den lille færge, Frej Rosenstjerne, Anders GreisHillerøds uendelige historier, Kesser, Frej Rosenstjerne, Anders GreisHillerøds uendelige historier, Den lille færge, Frederiksborg Slot, Frej Rosenstjerne, Anders Greis
Hillerøds uendelige historier

Hillerøds uendelige historier er et portræt af Hillerød-egnen i sange, historier og fotografier. Duoen De Uendelige Historier har mødt otte mennesker, som har fortalt deres historier, og ud af det er der kommet otte sange, otte fortællinger og otte fotoserier.

Hillerøds uendelige historier – et unikt egnsportræt

Bogen Hillerøds uendelige historier er et portræt af Hillerød-egnen i sange, historier og fotografier. Duoen De Uendelige Historier har mødt otte mennesker fra Hillerød, som har fortalt deres historier. Ud af det er der kommet otte sange, otte fortællinger og otte fotoserier. Bl.a. af den folkekære Kesser, butik-kollektivet Jordnær i Gadevang, faren Bruno og sønnen Thomas, der ejer Frisør Centrum, Sylvester & Paul fra Den Lille Færge på Slotssøen og Dorte fra Chokolademageriet.

Bogen tegner et portræt af alle de unikke fortællinger, som er med til at skabe en by, om vi er i Vendsyssel, Tønder, Bogense, Rønne eller Hillerød. De historier, som binder os sammen på tværs af landet, og som vi sjældent har tid til at høre. Hillerøds uendelige historier handler om det helt store og det helt små; de handler om levede liv. Bogen og musikken giver en unik formidling af Hillerød-egnen, og med sine smukke fotos, fortællinger og musik er den både et egnsportræt og en turistguide helt ud over det sædvanlige.

Duoen De Uendelige Historier

De Uendelige Historier består af de to musikere Nana Schwartzlose og Anders Greis. De Uendelige Historiers koncept er at tage ud i Danmark, tale med folk og skrive sange om deres historier. De har før lavet projektet i Vig, og efter Hillerød står Sejerø på listen.

Fotograf Frej Rosenstjerne

Fotograf Frej Rosenstjerne, som er født og opvokset i Hillerød, har taget kunstportrætter af de otte medvirkende og af Hillerød. Han har bl.a. udstillet på Copenhagen Photo Festival og er en af den nye tids spirende kunstfotografer.

Info

Sideantal: 109 sider, heraf 35 siders fotoportrætter + cd med 8 sange
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1
Fotos: Frej Rosenstjerne
Musik og sange: De Uendelige Historier (Anders Greis og Nanna Schwartzlose)
Historier: Anders Greis

Se også de smukke plakater i satintryk

199,95 kr.