Fabelagtigheder, Lars Emil Foder
Fabelagtigheder, Lars Emil FoderLars Emil Foder, LEF, Fabelagtigheder
Lars Emil Foder: Fabelagtigheder

FABELAGTIGHEDER. 78 sider. Paperback m. flapper. Omslag og forsidefoto: Rakel Thorning-Vater. Udk. 23. november 2018.

★★★★★ ”mildest talt fantastisk” – Kshdk.bøger

”Jeg grinte så påfaldende højlydt, at min kæreste flere gange drejede hovedet væk fra Den Store Bagedyst.” – Fra en læser

Fabelagtige fabelagtigheder

Fabulerende, filosofisk, underholdende og poetisk. I Fabelagtigheder møder du så forskellige karakterer som det sentimentale egetræ, den sidste publikummer, en hornfisk og ikke mindst Overlegekammerat Døden, som måske egentlig er en pædagog, der hedder Jytte.

PAPIR

Et ark papir har 3 sider:
en forside, en bagside og en inderside
hvor dyr kan tale

Fabelagtigheder er Lars Emil Foders prosadebut og rummer historier, fabler, drømme, vittigheder, digte – eller kort sagt: Fabelagtigheder. På en bevidst og undersøgende måde leger teksterne med vores forventninger til genrer og virkeligheden. Det er rablende, lyriske og underholdende tekster, der reflekterer over vores verden. Intelligente, små fortællinger, som med humor og overraskelse fremdrager den magi, som vi tit overser i verden og i sproget.

RITUAL

Den, der gerne vil af med sin overtro, skal ved solopgang røre en flagstang med et firben. Hvis firbenet mister sin hale, er det et tegn på, at firbenet har mistet sin hale, og ritualet har virket. Hvis firbenet ikke mister sin hale, er det et tegn på, at firbenet ikke har mistet sin hale, og ritualet har virket.

Om Lars Emil Foder

Lars Emil Foder (f. 1980) er forfatter, sangskriver og musiker. Han debuterede i 2013 med hybridværket Natatlas med sine digte og sange samt en ep med hans band L.E.F. & De Langsomme Lyn og grafik på alle sider af kunstner Rakel Thorning-Vater. Han har modtaget udgivelsesstøtte og arbejdslegat fra Statens Kunstfond og Dansk Forfatterforening og er udgivet i en række tidsskrifter og antologier som Hvedekorn, Slagtryk og ALLC.

Omslagsfotoet af Lars Emil Foder er en fortolkning af tarotkortet “The Fool” og er taget af Rakel Thorning-Vater i Botanisk Have.

*Fabelagtigheder er støttet af Statens Kunstfond og Dansk Forfatterforenings Autorkontoen.*

149,95 kr.